Foci Fogadási Típusok

Sokféle focifogadás létezik, és a legjobb az egészben az, hogy mindegyik nagyon szórakoztató. . Ebben a cikkben megvizsgáljuk a különböző típusokat, és elmagyarázzuk, miért érdemes mindegyiket használni. Ha még soha nem tett fogadást a focira, ne aggódjon. Sokféleképpen tétet köthet meg, és itt felsorolunk néhányat a legnépszerűbbek közül. Ennek a cikknek az a célja, hogy segítsen kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Straight Up – A legelterjedtebb focifogadás típusa a soron kívüli fogadás, más néven pénzvonal vagy játéknyertes. Ebben az esetben arra fogad, hogy egy csapat nyer egy meccset és a másik ellen. A győztes csapatot a játék során szerzett gólok száma határozza meg, és a játék akkor ér véget, amikor a játék vége vagy az összes gól alatt van. A felett/alatt fogadások a szerzett gólok túl/alul száma alapján történnek.

Fölött/alatt – A futballfogadók a meccsen szerzett gólok számára tesznek fogadásokat. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik újak a fogadásban, és nem ismerik a futball oddsait. Akár kedvencre, akár esélytelenebbre fogad, számos fogadási típus közül választhat. Ha pedig egyszerre több játékra szeretne fogadni, a futballfogadási oldalak segíthetnek ebben.

Straight Up – Ez a leggyakoribb futball fogadás. Ez magában foglalja egy csapat kiválasztását, aki megnyeri a meccset, függetlenül attól, hogy hány gólt szereztek a mérkőzésen. Ennél a fogadástípusnál a győztes csapatot a hivatalos játékidő után határozzák meg. A játék győztese a legmagasabb összgólszámmal rendelkező csapat. Az ilyen fogadások kifizetése magasabb, de nagyobb a veszteség kockázata. Ez a fajta fogadás azoknak a fogadóknak megfelelő, akik alacsony kockázatú, magas hozamot keresnek.

Számos foci fogadási típus létezik. A legnépszerűbb az egyenes, amelyet pénzvonalnak vagy játéknyertesnek is neveznek. Az ilyen típusú fogadásoknál a fogadók olyan csapatot választanak, amelyik megnyeri a játékot és elkerüli a vereséget. Ez a fogadás gyakran a legnépszerűbb, de nincsenek korlátozásai. Ne feledje, hogy fontos megérteni, hogyan működik a futballfogadás. Számos szabály létezik a különböző fogadásokra, ezért győződjön meg róla, hogy tisztában van velük, mielőtt elkezdi fogadni.

A Straight up az egyik legnépszerűbb futballfogadási típus. Ez egy fogadás, amelyben kiválasztják a győztes csapatot. Nincs más, azonos kimenetelű fogadás. A játék során szerzett gólok számára azonban lehet fogadni. Ez egy jó módszer az összesített győztes meghatározására. És ezzel kiválaszthatja a legjobb fogadást a fogadásokhoz. Számos más típusú fogadás is megtehető.